___________________________________________________________________
 
Baggrund

formel1-nyhederne.dk er et F1 nyhedsmedie med et fokus rette direkte på Formel 1 sporten og ikke så meget på det PR-cirkus der omgiver og til tider overskygger sporten. Der er derfor ikke brugt tid og energi på avancerede grafiske løsninger eller andre smarte tekniske detaljer.

Vi har bevidste valgt et simpelt set-up ud fra princippet ”Keep it smiple”. De nyheder der bliver slået op på formel1- nyhederne.dk, vil være tilgængelige på måneds basis. Herefter bliver evt. billeder blive slettet, hvorefter der vil blive oprettet en tekstversion, der vil omhandle den pågældende måned. Placering på¨vores site er ikke besluttet på nuværende

Formål

Formel1-nyhederne.dk har ikke til formål at være bedre eller på andre måder forsøge at overgå eksisterende F1 sites.

Formel1-nyhederne.dk er mere tænkt som et ”voksent” alternativ. På formel1-nyhederne.dk er der således ikke noget der ”sparker røv” er ”kanonfedt” eller nogle der udråber løbets klovn.

Politik og meneskeretigheder
 
Fravalg af sociale medier og debatforum

Formel1-nyhederne er ikke tilstede på de sociale medier eller andre debatforums, da de nævnte alt for ofte bliver platform for mudderkastning og skænderier, og hvor det oprendelige emne fortaber sig i glemsel.

Netværk

Redaktionen på formel1-nyhederne er et akkrediteret medie ved samtlige F1 teams, leverandører og andre aktører. Redaktionen vil således altid være opdateret med de seneste nyheder direkte fra kilden.

Genopstart i 2023

Formel1-nyhederne.dk vender tilbage i Mid februar, Selv om den redaktionelle linje fastholdes, så vil vi i 2023 lægge forsigtig fra land. Der kan derfor forekomme afbrydelser i nyhedsdækningen. Der kan også komme mindre ændringer i sidens lay-out.

Formel1-nyhederne.dks relancering, er sat til mid februar 2023, men du er meget velkommen til at kikke indenfor fra tid til anden og følge udviklingen.
 
Med venlig hilsen
 
 
Redaktionen
Formel 1 Nyhederne  | mail@formel1-nyhederne.dk